День цивільного захисту 2024

Apr 18, 2024
День цивільного захисту 2024

День цивільного захисту 2024
Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 18 квітня відбувся День цивільного захисту.
У воєнний час День цивільної оборони набуває особливої актуальності. Цього дня важливо звернути увагу на власну підготовку та скористатися можливостями, які збільшать знання та навички для власного захисту та рідних у небезпечних ситуаціях. Учні та педагогічний колектив #гімназія150 удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. На виховній годині у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про дії при виявленні підозрілих вибухонебезпечних предметів, алгоритм дій при звучанні сигналу "Повітряна тривога", дотримання правил пожежної безпеки у весняно-літній пожежонебезпечний період, план дій під час хімічної та радіаційної небезпеки, провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».
Щиро дякуємо за допомогу:
  • Вінтулі Анатолію Михайловичу, начальнику 4-го відділу охорони об'єктів КО "Муніципальна варта";
  • Озірському Андрію Івановичу, заступнику начальника 4-го відділу охорони об'єктів КО "Муніципальна варта".
Також дякуємо інструкторам Центру підготовки до національного спротиву "КО Муніципальна охорона" Сахарчук Анастасії та Василенку Михайлу за проведення курсу домедичної підготовки.

 

Відео за посиланням: https://fb.watch/rDgbh7Koli/